Velkommen til ILF CONSULTING ENGINEERS NORWAY AS som nye medlemmer i klyngen

Vi er stolte av å ha ILF Consulting Engineers Norway AS med på laget i Industrial Green Tech! Vi ser frem til gode samarbeid i fremtiden.

ILF Consulting Engineers Norway AS er en lokalt tilknyttet rådgiver som leverer tjenester innenfor flere  forretningsområder. Vi har  spesialisert oss  på landbasert prosess og industri. ILF utfører oppdrag i hele Norge, samt deltar på prosjekter internasjonalt som en full integrert del av ILF konsernet.

ILF konsernet har sitt hovedkontor i Østerrike.  Våre kontorer i Norge er lokalisert på Rønningen Industriområde i Bamble og på Herøya i Porsgrunn.

Vi har et sterk fokus på  prosjekter knyttet mot fornybar energi og arbeider med prosjekter innen batteriteknologi, Anode Grafitt,  karbonfangst og lagring (CCS).

De siste årene har vi satset på hydrogenprosjekter gjennom hele hydrogenverdikjeden, inkludert design av fornybar kraftproduksjon, vannbehandling/avsalting, hydrogenproduksjon, komprimering, lagring og transport.

Våre viktigste forretningsområder er:

·       Energi og klimabeskyttelse

·       Vann og miljø

·       Transport og byrom

·       Olje, gass og industri

ILF-konsernet er et internasjonalt ingeniør- og konsulentfirma som hjelper sine kunder med å gjennomføre teknisk krevende industri- og infrastrukturprosjekter.

Med 2500 høyt kvalifiserte medarbeidere i mer enn 40 land på 5 kontinenter, har ILF gruppen en sterk regional tilstedeværelse.  ILF utfører oppdrag fra tidlig fase studier til implementering, primært som EPCM  kontraktor.

Klikk HER om du ønsker å lese mer og komme i kontakt med bedriften.