Ros fra NRK TV-aksjonen

Industrial Green Tech og medlemsbedriftene roses for innsatsen under årets NRK TV-aksjonen.

Mange av våre medlemsbedrifter har deltatt på aktiviteter, slik Bjorstaddalen gjorde under søppelplukking i Skiens havnebasseng. Andre, som for eksempel Kebony, Norner og Herøya Industripark, har sponset gjenstander til auksjonen. Andre igjen har bidratt med gi bud. Proventia vant med sitt solide bud et plastkurs hos Norner.

Fylkesaksjonsleder i Vestfold og Telemark, Vibeke Ravndal, trekker særlig frem økt kunnskap om plast, som våre medlemsbedrifter Norner og Ineos har bidratt med. Her er takkebrevet hun skrev etter avsluttet aksjon:

Kjære Anne Cathrine og IGTs medlemsbedrifter

TV-aksjonen NRK WWF 2020 er historie og nå venter vi bare på det endelige sluttresultatet som skal være klart i desember.

Det å gjennomføre en TV-aksjon, ikke minst i dette annerledesåret, med så fantastiske resultater er ikke mulig uten gode samarbeidspartnere. Tusen takk for engasjementet, synligheten, mobilisering av digitale bøssebærere, at dere selv har samlet inn på bøsse, ryddeaksjoner og andre innsamlingsaktiviteter på Spleis, deltakelse på næringslivsdugnader, auksjonsobjekter, organisering av auksjonen og ikke minst at dere har inspirert andre og gitt oss kunnskap om plast! Tusen takk for samarbeidet og alt dere har bidratt med. 

Med pengene dere har vært med på å samle inn skal WWF nå starte arbeidet i Sørøst-Asia med å etablere og forbedre avfallssystemer for mer enn 900 000 mennesker og forhindre utslipp av plast til elver og hav med 7 000 tonn i året. 

IGTs auksjon på Facebook samlet inn 37.950 kroner. Les mer om årets TV-aksjon her: Slik skal pengene brukes

Støtter opp om NRK TV-aksjonen: Anne Cathrine Syversen (IGT), Thor Kamfjord (Norner), Kjetil Larsen (Norner), Øyvind Klæboe (Ineos) og Eli Ducros (TV-aksjonen). Foto: Ragnhild Johansen (Varden)

 

 

 

 

 

 

 

 

Les mer her: Varden