Kebony

 

Kebony

Kebony AS er et norsk selskap med målsetning om å bli den ledende merkevaren og teknologibedriften innen treindustri. Tuftet på anerkjent tremodifiseringsteknologi leverer Kebony et tremateriale av overlegen kvalitet som er både miljøvennlig og kostnadseffektivt.

Kebonys målsetning er gjennom aktiv innovasjon, kvalitetstenkning og forståelse for kommersielle muligheter, å gi verden estetisk vakre, langvarige og miljøvennlige treprodukter. Selskapet viser proaktivt samfunnsansvar og bidrar til å bedre miljøet på en måte som bygger en bedre fremtid.

Selskapet har sitt hovedkontor i Oslo, mens produksjonsfasilitetene ligger i Skien og i Belgia. Kebony har datterselskap i Norge, Sverige og Danmark, salgsrepresentanter i Tyskland, Frankrike, Storbritannia og USA, og et verdensomfattende distribusjonsnettverk. På eiersiden er ledende tyske, franske, britiske og norske venture- og private equity-investorer tungt inne. Kebony har mottatt en rekke priser og utmerkelser for sin miljøvennlige teknologi og innovasjon.

Nettside

Mari Nylund, Brand Manager

 

Tlf: +47 986 99 043
E-post: mn@kebony.no