ILF Consulting Engineers Norway AS

ILF Group er et internasjonalt ingeniør- og konsulentselskap som hjelper kundene sine med å gjennomføre teknisk krevende industri- og infrastrukturprosjekter. Med 2500 høyt kvalifiserte ansatte på mer enn 40 kontorsteder fordelt på fem kontinenter, har selskapene i ILF Group en sterk regional tilstedeværelse.

ILF Group er et internasjonalt ingeniør- og konsulentselskap som hjelper kundene sine med å gjennomføre teknisk krevende industri- og infrastrukturprosjekter. Med 2500 høyt kvalifiserte ansatte på mer enn 40 kontorsteder fordelt på fem kontinenter, har selskapene i ILF Group en sterk regional tilstedeværelse. Dette gjør at ILF kan samhandle med klienter og prosjektfester på stedet. Samtidig gjør det tette samarbeidet innen nettverket til ILF Group det mulig å trekke på internasjonale eksperter og benytte seg av deres spesielle erfaring, prosesser og verktøy.

Selskapets regionskontoret finnes i Stathelle med 8 ansatte. De samarbeider i flere lokale prosjekter med medlemsbedriftene våre. Hos Norcems CCS fullskala anlegg deltar bedriften i mulighets studie og hovedstudie som eiers representant på kost estimering, prosjekt definisjon og VIP prosesser.

De har også en god og tett kontakt med Norner, et annet medlemsbedrift av oss.

Kontakt info